Niin on
hänelle
noita päiviä
kertynyt jo
tänäkin vuonna
jo aivan
tarpeeksi
on jo
kertynyt
niitä vuosiakin
joita
hän ei
halua muistella
sitten kun
hän saapuu
sille
elämän maalisuoralle
ja ennen
elämän maalisuoralle
saapumista
hän haluaisi
vielä
nähdä sen
miltä
rakkaus näyttää
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämä ei aina ole toiveiden mukaista,
mutta silti aina, aina uskottava, luotettava
elämän kantamiseen,
ja myös toiveiden toteutumiseen. Joskus.
Ja poikanen vielä olen.
vai - virvatuli?
hieno runo kaipuusta jonka soisi täyttyvän
Sivut