On jo
muutaman vuorokausi
mennyt
hänellä näin
että hän
aamulla herää
väsyneempänä
kuin illalla
mennessään nukkumaan
eikä hän
aamulla muista
niistä
unista pätkäkään
mitä unia
on katsonut
pitäisikö olla
huolissaan
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
- mukavasti muistamatonta, turhaan huolista huolestunutta menoa
etten juuri koskaan muista uniani.
Joskus aamulla joku muistikuva häilähtää
mielessä, sitten sekin vaipuu unholaan.
Elämä muuttuu iän karttuessa,
niin se vaan menee, olkaamme huoletta :)
aamulla uniani, enkä ole huolissani siitä.
Tietysti tuo, kun herää väsyneempänä
aamulla kuin mitä on ollut illalla,
kertoo unen huonosta laadusta yms.
Koskettava runo, tunnelma tarttuu.
Sivut