Ei hän
tiedä sitä
miksi alkoi
miettiä elämäänsä
juuri nyt
ja mitä
se enää
auttaisi
palautuminen sellaiseksi
ihmiseksi
kuin oli
ennen kuin
elämä kovetti
mutta
kun hän
käy nukkumaan
niin hän
haluasi nukahtaa
kesäisen poutapäivän
pilvettömän taivaan
siniseen uneen
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
realismi on myös kauneutta ja viisautta, hetkellisesti syvää väsymystä
Jossain kohtaa hän ja me ja sinä ja minä ollaan aina se sama - se oikee...
siihen on Hyvä nukahtaa, palata.
Iltaisin unta odottaessa
ei passaa ajatella liikaa, eikä ainakaan mennyttä,
vaikka vaikeaa se on, mutta välttämätöntä
jotta sininen uni pääsee vallalle.
Sivut