Aamulla herätessä
hänellä
oli tunne
kuin hän
olisi herännyt
ikiunesta
ja häntä
alkoi
hämmentämään ajattelun
keveys
kuinka hän
rakastaakaan
kesän vihreyttä
ja valoisuutta
ja tähän
vihreään vuoden
aikaan hän
ei kyllästy
ikinä
vaikka hän
ei ole
löytänyt sitä
mitä tuli
täältä
syntymän kautta
etsimään
ja on
siksi
hieman pettynyt
itseensä
ja siihen
kun on
jo tuota
ikääkin jo
kertynyt
ja liian
moni tuttu
myös samaa
ikäluokkaa olevia
on jo
puettu puupalttooseen
ei hän
pelkää
puupalttooseen pukemista
mutta
ei hänellä
ole kiire
täältä pois
siksi kun
hänelle olisi
vielä näkemistä
täällä
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut