Siinä unessa
missä
leijui hajuvetesi
tuoksu
siinä unessa
hän olisi
halunnut
viipyä
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
HUOM : Jokaista tekstiäni suoja tekijänoikeuslaki. Ethän siis käytä tai kopioi runouttani ilman lupaani ja ilman nimeäni. Kaikki oikeudet pidätetään.
Kommentit
kuin pyyntö sanaton, runotoiveesi rakkaudelle maltiton
Siksi monasti toivoo näkevänsä jotain tämän tapaista.
Suloinen runo.
Sivut