Minulla on
välillä
sellainen olo
että
minä olen
itselleni
hyvin vieras
mutta
hiljaa kävellessäni
metsäpolkua
kohti valoa
joka siivilöityy
keltaisia ja punaisia
lehtiä
kantavien puiden
välistä
minä hämmästelen
sitä
itsessäni muodostuvaa
levollista tunnetta
hiljaa kävellessäni
metsäpolkua
kohti valoa
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kietovat lukijasi kantavaan hiljaisuuteen, minuuden eheyteen
Metsä antaa rauhaa, levollisuutta.
Olen monesti kokenut sen.
Runokin on hyvin levollinen <3
pidin paljon
Sivut