raskasta rakastaa raskasta rakasta raskaampaa rakastamatta Selite: RRRRRR! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.1.2013 0:00 ollimolli raskasta raadantaa rakastaan rakastaa rakastamatta rakasta rakkaudella raada rakkaudelle rakkaimmalle rakastuen rakkauteen rakkaus ravitsee rakkautesi Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.1.2013 0:00 Eloisa kevyempää kilvoitella kieli kiemuralla kaiken koon kujeita :D Kiva r-runo ja joulun läskistyttävien juttujen jälkeen varsin ajankohtainenkin =) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 6.1.2013 0:00 Hetkessä Raskastahan se, mutta kaiken arvoinen. Ainakin toivottavasti. Tykkään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
raskasta raadantaa rakastaan rakastaa rakastamatta rakasta rakkaudella raada rakkaudelle rakkaimmalle rakastuen rakkauteen rakkaus ravitsee rakkautesi
kevyempää kilvoitella kieli kiemuralla kaiken koon kujeita :D
Kiva r-runo ja joulun läskistyttävien juttujen jälkeen varsin ajankohtainenkin =)
Raskastahan se,
mutta kaiken arvoinen.
Ainakin toivottavasti.
Tykkään.
Sivut