tuuli myrskystään erkaantunut
väreeksi lintuni siiven alle
nousuvetesi kurottautunut pisara
kyyneleeni ulottuville
aurinkosi tiputetut ripset
pengermäni paleltuneille nupuille
ja kun myrsky-yö huutaa poikaansa
lennän merellesi
nupuistani seppele kostealle ohimollesi
kyynel lintuni soidinsurusta
värähdys siipeni alta
sinun täytyy palata kotiin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno tavallaan synkkökin..
Sivut