ajan sinusrytmi aina yhtä tasainen
onnettoman isku tuhatvuotinen
onnelliselle siivenisku korennon iänikuinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
ajan sinusrytmi aina yhtä tasainen
onnettoman isku tuhatvuotinen
onnelliselle siivenisku korennon iänikuinen