aikakoneella lentäisin vuosikymmenten taakse
siihen toukokuun päivään kun olit pieni poika
kantaisin sinut omenapuun luo
näyttäisin kuinka kaunis on sen kukka
kuinka kaunis lintu sen oksalla
nyt jo liian myöhäistä
omenapuu liian kauan hoitamatta kun oli nuori verso
juuret hauraiksi jäivät
kantaa kauneutta
antaa satoa
lintusi jo liian kauas lentänyt
aikakonekin keksimättä
ja vaikka kantaisin kaikki maailman omenapuut ja linnut eteesi
et tietäisi mitä ne ovat
tulisi jo toukokuu
tahtoisin näyttää lapsille
kuinka kaunis on omenapuu
kuinka kaunis on lintu sen oksalla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ja koskettava on runosi tarina :-7
Sivut