"Sä oot Jape mun ihana enkelipoika."
"No enkä oo!"
totta
kyllä nätin tytön edessä kannattaa tavoitella enemmän kuin enkelyyttä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
"Sä oot Jape mun ihana enkelipoika."
"No enkä oo!"
totta
kyllä nätin tytön edessä kannattaa tavoitella enemmän kuin enkelyyttä
Kommentit
Miekii löysin 45 vuotta sitten mahottoman nätin tytön. Ja vieläki me mokomat muhinoimme.
mielenkiintoinen
pidin
Hymyruno tosielämän siteerauksin. Jostain ne kullannuput sanontoihinsa mallin ottavat...
Erittäin hyvä.. :)
Sivut