mitä sitten jos se olet sinä
joka räjäyttää tulivuoreni hiljaiseksi
mitä sitten jos se olet sinä
joka löytää sydämeni ydinkerrokseen käärityn salaisuuden
jonka annoin vuosia sitten tuulien halkaistavaksi
mitä sitten jos se olet sinä
jonka siipien poimuihin on tatuoitu samanlaiset ornamentit
kuin minulla
niin
Mitä sitten?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Huih! Säteilevää ja kevyttä herkkyyttä. Käsikarvoja pörhäs.
loistava runo. ihminen on näin, kun kaiken löytää, niin mitä sitten?
Sivut