rakkaus
aina
kaipauksella
hinnoiteltu
laskun eräpäivä
ja määrä
jokaisella
erilainen
sitä vaan
ihmettelen,
kun olen laskuni
jo niin monta
kertaa maksanut
aina
lähettävät
sen korkojen
kanssa uudelleen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi