on tämä aikuisten maailma
mennyt tukalaksi
pomo töissä meuhkaa,
omat demonit tahtia lyö
kuulemma kelloakin
pitäisi osata katsoa
pitäisi ajatella
järkevä ajatus,
sanoa se vielä järkevämmin
mutta kun kukkahattuni
on liian kallellaan,
ei sen alla järkevät ajatukset viihdy
siellä asuu Pelleäiti Pelleriina,
kaunis Maddaleena
ja Julle Pulle Poks
Karavaani seis!
Tulen
takaisin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi