Maistui maakravulle papu
Tuli rakkaudestaan merenneitoa kohtaan tabu
Mahaansa taputteli, tapu tapu
Mietti siinä rehti ja reilu maakrapu
"Miksi tuli rakkaudestani merenneitoa kohtaan tabu?
Mutusteli mies ajatuksissaan, maistui maito ja terveellinen muhennos, ainesosana maissi ja papu
Merenneito haikaili miehen perään
Mietti hän: "Jospa joskus hänen viereltään herään"
"Kah, jospa hälle kauneimpia merikukkia kerään"
"Lähtisikö tuo hyvä mies mun perään"
Mies syötyään mietti neidon hiuksia kauniita
Näki hymyilevät pilvet, nauravia nauriita
Leppoisasti hyräili ja näki merenneidon alastomana
Punertuivat miehen posket, ihastui lisää viattomana
Kutsui neidon luokseen paatilleen muhennokselle
Toi iloinen merenneito lahjaksi kukkia miehelle
Mies nauroi ja hymyili, oli onnellinen
Unohtui tabu, turhana ja tarpeettomana, hörppäsi vettä suullisen
Merenneito hymyili ja pyrstöään heilutti
Hieman tuuli paattia keikutti
Vesi lainehti
Tunteet leimahti
Menivät he naimisiin
Saivat lapsia
Olivat rakastuneita, onnellisia rakastavaisia
Ympäröi heitä kaunis, uljas paras mahdollinen maailma
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut