Liekkimeri nuolee puutaloja
Ilmasta tippuneet napalmipommit ovat luoneet pensas paloja
Liekeissä kypsyvät ruumiit eivät tunne mitään
Kääntyvät katseet etelästä itään
Kun suurin valo horisontissa välähtää
Lähellä suurin pommi räjähtää
Sienipilvi merkitsee kaikkien kuolemaa
Liekkimeri kasvaa
Suurinosa joutuu lähtemään kohti tuonelaa
Poltettu maa ei itke
Poltettu maa ei valita
Poltettu maa on karrella
Poltettu maa on merkkinä ihmisen typeryydestä
Poltettu maa on merkkinä välinpitämättömyydestä
Tuhkaa sataa ja kaikki sen alle katoaa
Kaikkien hyvät unelmat siinä kaatuu ja lakoaa
Poltettu maa ei tunne sääliä ketään kohtaan
Poltettu maa ei hymyile
Kaiken tukahduttava tuhka suuren osan tuonelaan ohjaa
aaaa aaaa aaaaaa
aaaa aaaa aaaaaaa
Poltettu maaa
Kuolemaa
Tuhka alleen peittää kaiken
Kaikki hiljenee ja vaikenee
Kun poltettu maa ilman ääntä laulelee
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut