Jälleen kerran
Sodan koirat saapuivat tuhotakseen
Kun kaikki tuntui hävityltä
Oli minun tehtävä uhraus
Uhrattava sieluni
Voidakseni pelastaa
Minä olen raivoava tulipalo heidän keskellään
Viilto vihollisen lasten kurkuilla
Kaiken elämän sammuttava tyhjiö
Epätoivon ilmentymä
Kaaos heidän ajatuksissaan
Petos heidän sydämissään
Minä olen hävitys.
Ja kun minua ei enää ole
Kaikki loppuu
Heidän aikansa ohi
Ei muistoakaan jäljellä.
Kaunis on tuo hetki
Täydellinen
Kaunis
Kauhea
Olen pahoillani.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut