Kah tässähän sitä yksin istuu
Mies runojensa keskellä
Kaunista musiikkia
Hyviä elokuvia
Historian havinaa
Ohan se varmma että tää on ihanaa
Ypöyksin en olekkaan
Yksin on myös turvalista ola
En siitä ole moksiskaan
Onhan teitä rakkaita ilmaantunut vuosien varrella reilusti
Olen kanssanne mieeluusti
Kappas vaan en olekkaan yksinäinen
On kanssanne olo ilmiömäinen
Yksinkin viihtyy taiteilija tämä
Noh pidänt itseäni taiteilijana kun kerta runoilen
Aina ollut taiteellinen
Jos en en muuten niin ajatuksissani
Taide on ilahdukseni
Runoja teen ilokseni
Päätä joskus raaputan
Ihailen ja porskutan
Yksinäisyydessä tulevat joskus ajuatukset parhaat
Yhtä varmasti kuin monella on pää vartalo kädet jalat sormet ja varpaat
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin paljon
Sivut