maa on valkeaa vaippaa
yllämme taivas tuntematon
yhtä arvoituksellinen jokaiselle
en uskalla edes huudahtaa
sillä tänään
kaiku palaa kylmänä takaisin
valo ja varjot kutoo verkkojaan
aurinko kiertyy väliin
siinä sumu liekuttaa lapsiaan
illan hauraus sulkee syliinsä kaiken
meissä kehittyy öisin elämään toisenlaiset lapset
aamuissa
vaeltaa ihmisten päiväkerholaiset
joiden sydän ja sielu
haluaisi olla tänäänkin onnellinen
Selite:
Sitä onnea ja rakkautta haluan toivottaa myös kaikille ihanille runoystävilleni täällä, olette antaneet minulle vuoden aikana niin paljon hyvää, etten taida löytää oikeita sanoja joilla kiittää.<br/><br/>
Silti, kiitos jokaiselle yhdessä ja erikseen. Olette tehneet oloni kotoisaksi ja turvalliseksi täällä.<br/><br/>
Hyvää uutta vuotta 2011, rakastakaa ja huomioikaa jokainen lähimmäisenne.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi