Sinun askeleesi ei ole minun
eikä minun ole omissasi
silti
olet niistä jokaisessa
sydämeni
kantaa sydäntäsi huomaamatta
tunnetko sen kevyemmäksi
antakaa minun tuntea tänään
tämä puhtaus, elämänilo ja rakkaus
sillä olemme enkelien suojeluksessa
tunnetko rakas ?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämän on loistava, niin täynnä rakkautta.
Tämä runo koskettaa kyyneliin saakka. Arkipukuiset enkelit ovat palvelevia henkiä.
Herkkää ja haikean kaunista
Koskettava,haikean kaunis runo. Hyvä.
Tässä on kaunis, herkkä ajatus.
Mukana - sydämessä.
liu´n säkeissäsi helposti ja kevyesti
Jotakin, minulle käsittämätöntä puhtautta, rakkautta ja elämäniloa täytyy olla tämän runon takana. Muuten tällaisia ei synny.
Kevyesti koskettaa runosi. Rakkaudeksi sanasi sen nosti. Tavusi, ilmaan surun lennätti. Lauseesi, kantoi kotiin asti.
Kuin rukous niin koko sydämestäsi
tämä teksti tulee...
mikä hyvyys rakattettuasi kohtaan
aivan mielettömän ihana!!!
Mottomme muista!!!!
Sivut