Surua itken
hymyä ei huulillani
vielä vaaditaan
paljon, en jaksaisi
On vain käytävä
työtehtävät loppuun
sit saan levätä.
Terapiatunnit
odottaa
löydänkö sieltä
oikean sanoman
Kertooko kuvaa itsestäni
puolueeton minäni
vai se miksi se on tullut
elämässä
Eksyin väärälle polulle
tiedän tunteen rakkauden
sinne yritän
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
oi, tämä oli ihana runo.
kiitos muuten kommenteistasi :)
Rakkaus on tässä ja nyt. Epeli on mulle mukavin kaveri
oi, tämä oli ihana runo.
kiitos muuten kommenteistasi :)
Rakkaus on tässä ja nyt. Epeli on mulle mukavin kaveri
Sivut