Niin kuin lapsena,
tunsit paljailla varpaillasi
tuoreen nurmen jalkojesi alla
Vihreä rauhoitti mielesi
katsoit joen virtaavaa vettä
Puuta sitä mahtavaa
se seisoi paikallaan
ollessasi jo aikuinen
ja siitä eteenpäinkin
Suloinen tunne seurasi
sinua aikuisuuteen.
Elit kaunista elämää
sen kauniimpaa
ei enää voi saada ,prinsessa.
Hevonen jota talutit
siellä joen rannalla
oli kiiltävän musta
Punaiset hiuksesi
loistivat kirkkaina
siinä sen kylkeä vasten.
Elämä, kuinka joku
voi elää niin kauniisti
Onnellisena rakastaen
jokaista askelta, minkä astuu,
omalla rakkaalla maalla
jota kauneus ympäröi
Se on vieläkin syvällä sydämessä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella koskettava runo
turvallisuuden tunteesta
pienen ihmisen elämässä
pidin todella
Sivut