Siinä valomeressä
tunsin itseni
niin pieneksi ja autuaaksi
Olin vain pieni keijuneito
vailla päämäärää
Onnen tunne
täytti sydämeni kokonaan ,
missä olet puoliskoni keijupoika
Löydän sinut valosta meren sinisen ,
aavoilla puhaltavien tuulien seasta,
sieltä löydän rakkauden
Sukellan värien maahan
tunnen tuoksun ruusujen
Elämäni löysin itsestäni
olen se pieni kultasiipinen
ihmisten joukossa
Hyvää onnen vuotta 2013
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi