Se niin tarkka oli omistaan
vahti vahvoilla sarvillaan
pukkasi toiset kauemmaksi
Liian paljon
se rakasti omaisuuttaan
Ei voinut edes ihmistä
puksuiltaan säästää
Nyt lepää siellä
pässi-enkeleiden maassa
Onnellisena maan päällä
vietetyn ajan jälkeen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi