Hän on nauravainen, tehokas
tekee maailmassamme hyvää
uskoo vahvasti itseensä,
ei anna toisten sanojen masentaa itseään.
Hänen sanoillaan on voimakas vaikutus
maallemme, toivon minkä hän
tuo sydämiimme on uskoa ihmisiin
tulevaisuuteen.
Hänen päätöksiään seuraamme, jaamme
kommentit hänen sanoilleen,
hän tarvitsee vapautta, rohkeutta itselleen
tehdäkseen maamme elämää parempaan
suuntaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oikeasta asiasta kirjoitit. Kiitos!
Ihan pätevä nainen. ^^
Sivut