Paljon väsymystä, tunteita
sydämessä,
en enää liiku
olen vain.
Elämän seisahdus,
kuin etsisi
hakisi uutta
sieluun.
Päivät ovat raskaita,
kiireisiä, työssä
vaihtelee,
en aina tunne
itseäni
olen vain.
Illalla väsyneenä
mietin,
teinkö mitään
kaunista käsilläni,
hyväilinkö tarpeeksi.
Paljon kaunista tulee
ajatuksiin,
taide, maalaus
kirjoittaminen
Kun ajattelen
kaikkea tätä,
en tee niitä
asioita, mitkä
tekevät onnelliseksi.
Vain päivä kerrallaan
on hyvä sanoa
kun huomisesta ei tiedä
se on tuntematon
täyttymys
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi