Tulit meille kultaisena koirana,
olet kiltti ja huomaavainen,
et jätä meitä yksin,
valvot vierellä kun nukumme.
Olet seurana toisille eläimille,
kukaan ei pelkää
kun olet lähellä.
Luot syvää mielenkiintoa sairaita
kohtaan ,
olet heille terapiaa
ja hyvää oloa,
Enkeli koira
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi ihana<3
Sivut