Katsoit tuskaisin silmin eteesi,
pyytäen apua hoitajalta.
Löysit silmäparin, joka katsoi
sinua, näki epävarmuuden.
Lapsiasi pyysit luoksesi,
halusit nähdä heidät, sydän ikävöi.
Saapuivat sinun viimeisille sanoillesi,
sai lohdun jokainen läheinen
Lauseessasi vielä elämän makua,
lähdit kaukaisuuteen tähtien taa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä koskettaa, saa silmät kyyneliin.
Sivut