Tänään sulle onnen lähetän
se kertoo tarun pienen tytön
Hän rehvakkaasti kävelee
tarttuu hetkeen jokaiseen
Hänen kanssaan viihdytään
hän ei koskaan yksin jää .
On kasvanut hän pituutta
ikää tullut vähän vain
hän tekee työtä iloiten
hän sankari on vanhusten
Hän keksii laulaa kujeilee
hän ihmiset saa viihtymään
Hänen päivänsä on yksi tänään
hänelle me nyt lauletaan
Hyvää syntymäpäivää
Selite:
25.1.2009
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
~ Koskettavan kaunis Onnittelu runo hänelle ~
todella kaunis runo
hänelle
varmaan ihana hoitaja
tuli melkein kyyneleet silmiin
ja nyt näköjään tulikin
~ Koskettavan kaunis Onnittelu runo hänelle ~
todella kaunis runo
hänelle
varmaan ihana hoitaja
tuli melkein kyyneleet silmiin
ja nyt näköjään tulikin
Sivut