Kuinka kaunista on
yksinäisyys
luonnon keskellä
niin paljon voimaa,
kunnioitusta sisältyy
pieneen hetkeen
sen säteilevä hiljaisuus
luo uuden elämän lähteen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kuinka kaunista on
yksinäisyys
luonnon keskellä
niin paljon voimaa,
kunnioitusta sisältyy
pieneen hetkeen
sen säteilevä hiljaisuus
luo uuden elämän lähteen
Kommentit
voimakas ja kaunis
hetki
sanoma on tässä runossa
Hyvänmielen kesäruno tämä
Kaunis.
Samastuu tää yksinäinen mummi
omassa luonnossaan ihmetellen.
Sivut