Niinkuin meri
on olemassa ikuisuus
Sinä siinä ja minä
jossain muualla
aina on liikehdintää
vain eteenpäin
On olemassa muisto
jostain kauniista sen tavoitan
Otan siitä kiinni hetkeksi
puristan käteeni kauneuden,
hyvyyden elämästä
Ymmärrän hetken tämän
se elämää on
se menee eteenpäin
Elämme tässä
ja tämänlaisessa
hetkessä
Huominen
on taas uusi päivä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ajan kulku hyvin kuvattuna hieman haikeanakin. Jää vain miettimään sitä että näinkin vahvassa sanomassa voisi olla myös vahvempi lopetus ;) Hieno runokokonaisuus muuten!
Kaunis, hyvä runo
Sanasi aallot rauhallisen kauniisti,keinutta uuta päivää kohti,pidän.
hyvin kirjoitat:)
Kaunis ja levollinen.
Sivut