Juhannus, juhla kesän
vain ei kaikille.
lapset kärsivät
kun
aikuiset juhlivat
pienet
onnea vain toivovat , kokkoa tulia
aurinkoa lämpöä ihmisten.
Rakas Jumala anna tänä juhannuksena
meille kaikille rakkautta kiintymystä
toiseen ihmiseen.
Ei julmuutta kovaa, anna elämä heille, jotka
tänne ovat tulleet.
Rukoilen kaikille ihmisille rauhaa sydämeen,
heille hyvää oloa lastensa, omaisten luona
sopua tilanteisiin.
Rakkauden enkelit laskeutukoon päälle maan,
heidän läsnäolonsa tunnettaisiin, eí ole mitään
ihanampaa,
kuin herätä aamuun juhannuksen kauniin ja lämpöisen
rakastavien ihmisten luona.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tää varmaan on se juhannuksen suurin toive, mutta realismi on välillä muuta, onnellinen hän jolla on unelmia, ja siivet joilla sitä kohti pyrkiä!
Tätä minä myös rukoilen, koho maa on täynnä vaivaa, ahdistusta ja mielten kipua.
Siunaavin ajatuksin ystäväsi Valde!
Sivut