katsoin uljasta hevosta,
se lämmitti sileluani
katsoin eteenpäin avaruuteen.
Hevonen johdatti minua sinne,
minne kukaan ei nähnyt vain minä tunsin
lämmön ihmeellisen.
Tähtien taival ympäröi itseni säteellä,
enkelin kultasäteellä.
Hän antoi minulle armon,
kaiken alusta alkaisin,
puhtain sydämin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hevonen on uljas eläin.. voi vaikka katsoa.. vähän ylöspäin.. ;}
Sivut