Sinun elämäsi laulu on
täynnä iloa kaipausta
olit niin täydellinen
olet vieläkin
sinun maailmasi täynnä tuskaa
yrittämistä täydellisyyteen
periksi et anna olet hyvä
kun kerran niin uskotaan
maailma on täynnä rakkautta
urheilijoita joita kunnioitetaan
mutta sinä olet ainutlaatuinen
kaunein ja arvokkain
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi