Paljon elämää menettää,
ennenkuin ymmärtää sitä
rakastaa.
Kaunis ajatus tulee vasta kun tietää kaiken olevan loppu
elämänkaaressa.
Vuosien sanomaa odotamme,
se on aina lähellä sydäntä,
vain sinä olet tärkeä
hoida hyvin ihmistäsi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä sanoma runossasi, tpden totta. Kukaan ei voi toista huoltaa tämän puolesta. Auttaa voi, mutta lopullinen hoito jää ihmiselle itselleen.
Runosta välittyy elämän viisaita sanoja. MIten usein huomaamme vasta ehtoopuolella sen minkä olisi voinut huomata jo elämänkaaren alkutaipaleella. Hieno runo.
Kauniita ja viisaita sanoja olet kirjoittanut.
Sitä montakertaa huomaa vasta sitten sen kaiken kauniin , kun on jo myöhäistä.
*Lämmin kiitos *
Viisaus hiipii hiljalleen ja vahvistaa mielen.
Monta on asiaa, joita kannattaa arvostaa, ennenkuin ne menettää...toinen ihminen varsinkin on sellainen aarre...tekstisi puhutteli paljon!
Sivut