Henkien maailma,
niin tuttua,
voin auttaa, olla kiitollinen
lahjasta.
Ymmärrys, mikä kulkee
sydämessä, enkeli on
lahjoittanut minulle,
auttaaksi ihmisiä
rakkaudella.
Olen rakkaus kun enkeli
on läsnä, ei koskaan
mitään ylpeyttä,
rakastan, en osaa tuomita,
enkeli kulkee kanssani täällä.
Kirjoitan ihmisille,
se on luonnollista, hyvää
korkeampaa rakkautta,
enkeli kädessäni ohjaa
kulkuani.
En tarvitse ylimääräistä
kiitosta, olen kiitollinen kun
kirjoitan, voin tehdä sen
enkelin rakkaudella.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis ja herkkä, runoilijalla on taito nähdä ja kokea herkästi tuntea kuin tunnet, kaunis ihana on runosi enkelin rakkaudesta
Enkelit asuvat sydämessämme. *~
Kaunis runo!
Enkelit ovat palvelevia henkiä.
Sivut