Kuun katse tuntui taivaalla puhtaana
se kurkisteli sinisellä taivaalla,
näytti silmansä ja suunsa
se hymyili illan katselijoille ja kulkijoille
Huomaako kukaan mitä kuu katselee
se katsoo vain meihin
Luo ihmettelevia katseitaan,
miksi me täällä aina murehdimme
olemme huolissamme, seuraavasta päivästä
rahasta, tulevaisuudesta, rakkaudesta
Rakkautta se juuri lähettää meille
valaisten tien kulkea käsi kädessä
nauttia ihanan lempeästä illasta
Haaveet tuntuvat sydämessä
todellisilta juuri tänään
niiden on mahdollista toteutua
Kuu lahjoittaa rohkeutta katsoa sitä
juuri siksi valvomme,
nautimme elämän voimasta
Kuu antaa meille voimaa
ja rakkautta elämään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mie en tykänny viime yönä kuu-ukkelista, kun se mokoma herätti kesken makeimpien aamu-unien.
Sivut