Voisitko edes
kerran viikossa
ottaa yhteyttä
Itse en voi
kun en tiedä
numeroasi enää
Kaikki liittyy
niihin “prepaid” liittymiin
jotka ovat hetken,
sitten vaihtuvat
Näen sinusta unta,
olet onnellinen
mutta se kuvastaa
sinun mielentilaasi
nykyhetkessä, suret itseäsi
Annoit periksi niin helposti
jätit koulun kesken
nyt on vain vaikeaa
ei ole edes työtä
Etkä edes sitä taida
hakeakaan tiiviisti
Minulla on ikävä sinua
pieni mönkiäiseni
Ilmoita mitä kuuluu
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi