Katsot ikkunastasi
näet sinisen taivaan
se luo rauhaa sydämeesi
vihreän nurmen uutta luovaa
siinä keltaisen kukan
sen poimit kohta maasta
painat sen rintaasi vasten
annat ajatuksesi levähtää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niinpä niin ,kauniisti ilmaisit ikkunasi
näkymän tuli itsellekin hyvä olo
niinpä niin ,kauniisti ilmaisit ikkunasi
näkymän tuli itsellekin hyvä olo
Sivut