Voi kuinka
tunsinkaan
sinut lähelläni
Sinä olit sieluni valtias
tiesit minut jo alusta alkaen
Kuinka kaipasin sinua
jota olin etsinyt läpi tähtitaivaiden
Olit edessäni elävänä, voimakkaana
minun oma rakastettuni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi