Sinä nuori tyttö, kaunis
onnellinen elämä edessä.
Olet tänään konfirmaatiossa,
ajattelet tulevaisuutta, jännittyneenä.
Elämän kuviot tulevat luoksesi
pyytämättä, haluat tuntea aidosti.
Sydämesi syyttää vielä,mutta pian
on toinen aika, katso elämää avoimesti,
siellä on vastaus sisimpääsi.
Olet ystävällinen , pidät paljon eläimistä,
saat tuntea niitä harvoin lähelläsi, toteutat toiveesi
myöhemmin, on vain aika tehdä muuta.
Hyvä olo tulee kun saat olla ystävien kanssa,
tunnet kovin suurta rakkautta vanhempia kohtaaan,
heidän tunteensa peilaa sinua paljon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi