Katsoin ylöspäin rakettien
paukkuessa taivaalle,
tumman paksun savun
täyttäessä ilman.
Uusi vuosi, sitä juhlitaan
juodaan viinaa, käytetään
huumeita, tapellaan,
tapetaan kun ollaan
vapaita tekemään,
mitä huvittaa.
Toisilla on epätoivoa
tulevasta vuodesta,
toiset tuntevat iloa
kaikesta,
mitä vuosi tuo tullessaan.
Odotukset täyttyvät,
katkeruus lisääntyy,
sotia käydään,
uusi vuosi ei lupaa,
rauhaa, onnea,
terveyttä,
siitä me ihmiset olemme
itse vastuussa.
Onnea meille kaikille
vuonna 2007
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niinhän se on, uutena vuotena viina virtaa, nyrkit paukkuvat rakettien seassa..
tykkäsin kyllä todella!
Maailman meno on karua.
Valoa vuoteen 2007 !! *~
Jokainen hetki on tulkinta omassa mielessämme. Sama hetki on jokaiselle erilainen, onhan niin monta tulkintaa kuin meitä ajattelevia ihmisiä on. Monesti juhlat tuovat tuntoihimme ääri laidoilta tunneskaalamme. Olemme kyllä paljosta vastuussa, omman onnemme seppiä, mutta elämäänsä ei kutenkaan kukaan voi hallita, vaikka siihen oikein meitä koulutetut konsultit opettavat. Runosi on kuin läpileikkaus ihmiselon yhdestä hetketä, joka ei suinkaan ole juhlaa kaikille. Syvällinen on runosi.
Sivut