Tuulikannel soi
paju lintua heijaa
hymyilee uni.
Selite:
Unia näen, ihanaa, kunhan vain kaikki muistais...
siis runounet, kuten tämä :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kirjoitan
kirjettä nua
sinulle... i
paperi palaa s
p
o n
r a
o t
k s
s a
i k
sanani leijailevat a
luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
*.*.*. elämäni taivaalla* : *:*
*:*:* sinä ystävä ;*;*;*
*:*:*:*;`* *.¸¸.•
....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*
Värikästä syksyä!
Tuulikannel soi
paju lintua heijaa
hymyilee uni.
Kommentit
ihanat onnen unet hyväilee
usein myös ennen nukahdusta tulee runoja mieleen, no eipä muista niitä sitten aamulla
Sivut