Sydänkuu

Runoilija arlette



Suljen silmäni on yö

ja luomieni alle

syttyvät tähdet

planeetat asettuvat radoillensa


Ennen kuin sydänkuu nousee


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa luettavaa, etenkin näin lähestyvän täydenkuun aikaan.
Kaunista levollisuutta runossasi 
 

Käyttäjän kaikki runot