So deep
deep blue eyes
Under the deep
deep blue northern sky
I make my home
where the star falls down
August wind
carries goodbyes in her arms
Frail feeling
slips through my fingers
Through time yet to come or gone by
I wonder
Lightning flashes
heavy rain
thunder
I feel like seven feet under
So deep
deep blue eyes
Under the deep
deep blue northern sky
This only little life
of mine
dream that had to use wings
or bite the dust
Under northern sky
I wonder
what if
seven feet under
you're still with me
And I breathe like
six
seven feet under
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit