Rivien välissä
Tuhannen tarinan alla
Lepää haavoittunut mies kivipaadella
Painan käteni oven karheaa pintaa vasten
Jokainen sinun askeleesi kaikuu kovana
ja malttamattomana rappukäytävän
Iankaikkisessa hämärässä
Suljetusta ovesta on vaikea mennä läpi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava runo.