Yhä vieläkin on
sydämeni sydäntäsi vasten.
Juhannusruusujen katveessa
kaksi rakkauden kulkijaa
istuvat hiljaa vierekkäin,
roseeviinistä nauttien.
Selite:
23. hääpäivä! :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Yhä vieläkin on
sydämeni sydäntäsi vasten.
Juhannusruusujen katveessa
kaksi rakkauden kulkijaa
istuvat hiljaa vierekkäin,
roseeviinistä nauttien.
Kommentit
Kaunis ja niin romanttinen runo.
Lämmin, hyvä runo
kun rakkaus on noin vahva niin johan siinä on juhlaa jokaiselle päivälle.
ONNEA siitä vielä
kaunista;
ONNEA ONNEA ONNEA hääpäivän johdosta.
IHANAA JUHANNUSTA !
Kaunis on runosi,
sanoo
roseeviiniä rakastava.
hyvä tunnelma
Juhlavan romanttista.
ONNITTELUT! : )
Ihana tunnelma runossasi: Onnea!
Onnitteluni (myöhästyneet)
todella vaikuttavan runosi
myötä
Myöhästyneet onnittelut <3 Kauniisti olet rakkaudestanne kertonut :)
Ihanin !
Sivut