Tanssi kanssani
kesäyön huumassa,
valon vihreässä virrassa.
Tunnetko,
kuinka paljaissa varpaissasi
kastehelmet kutittelevat
herkkää ihoasi.
Katso yön siniselle taivaalle,
siellä pilviperhoset leikittelevät
lempeän kesätuulen siivillä
ja jatkavat matkaansa
aamun raukeaan syliin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vautsi. Mikä ah, tunnelma tässä runossa :) Kosteikon hurmassa ja lämpimässä kesäyössä...
Raikas, kesäisen romanttinen kuvaus. Ja niin, kesäyön huumassa valon virta on todellakin vihreää, nerokkaasti oivallettu. Ihana runo! :)
Ihana yö...tanssin,leijun..lailla keijun:-))))
Tämä saa tanssivarpaat vipattamaan : )
Ihana kesäyön tunnelma.
todella kaunis kesäyön romanssi :)
Tässä on jo juhannusyön taikaa. *lämmin kiitokseni*
aww senkin romantikko:)) Ihana tunnelma on runosi tanssissa. Herkkää ja kaunista tunnetta. Hienoa Kari!!
Hieno oli tämäkin,niin tunnelmallinen runo.
Tanssiminen on ihanaa, varsinkin kesäyössä...hempeä, kaunis runo!
Loistavasti kirjoitettu , sanataidetta parhaimmillaan!
Niin juhannusyöhön sopivaa hempeyttä kuin vaan voi olla :)
Sivut