Äärettömän taivaan alla
sataa hämärän utuista hohdetta
sydämeni tyhjille sivuille.
Kylmän yön sylissä
vain yksinäisyyden pimeä kosketus
kulkee sieluni haurailla seinämillä
ja tuudittaa minut unieni valtakuntaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi