Minä saavun uniisi,
kun taivas revontulillaan
maalaa rakkauden värikirjan
kultaisia sivuja.
Hiivin ajatuksiisi huomaamatta,
kuljen sielusi salaisilla porteilla
jälkiäni jättämättä,
mutta sydämeesi jätän
kauniin kaipauksen
aamun viimeisinä tunteina.
Herättyäsi, sydämesi täyttyy
onnen kultakolikoilla
ja pimeäkin päivä hohtaa
lämpöisiä rakkauden säteitä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi